Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


BetalingDer modtages betaling på følgende måder; Betalingskort, MobilPay, bankoverførelse eller ved aftale - kontant betaling ved afhentning af værket.


Levering


Køber er altid velkommen til at se værket før køb eller selv afhente værket på vores adresse. Hvis dette ikke er muligt kan Nordhoek Original artwork sørge for at arrangere levering med fragtmand/firma til modtagers adresse.

Ordren ekspederes normalt inden for 24 timer. Du kan i de fleste tilfælde forvente at modtage dine varer inden for 5-14 hverdage efter ordrebekræftigelse. Rettidig levering forudsætter dog at fragtfirmaet overholder sine normale leveringstider.

NB! Vi leverer ikke i industriferien (uge 28+29+30+31).


Skulle varen være i restordre eller på anden måde blive forsinket, vil du få besked herom pr. email eller telefon. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, kan Nordhoek ikke drages til ansvar for forsinkelserne.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet uden forudgående særaftale mellem kunde og Nordhoek Original artwork.


Leveringspris


Fragt på original værker i Dk beregnes individuelt, tilbud indhentes afregnes særskilt. Ved fragt af plakater og lærredsprint er prisen fra 39 Dkr afhængig af ordrestørrelse.


ReklamationsretNordhoek yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nordhoek Design indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Nordhoek returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Reklamation og varereturnering


Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:


Nordhoek Original artwork

Plantagevej 24b

3460 Birkerød


Tlf.: +45 31 51 71 22


Email:

webshop@nordhoek.com

kv@nordhoek.com


Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering afholdes af køber, men kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.


Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Nordhoek Design har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.


Forbehold omkring Limited Editions og original værker
Limited editions er kun tilgængelige i et begrænset oplag. Grundet stor efterspørgsel udgår limited editions hurtigt og kan udgå fra den ene dag til den anden. Nordhoek Design forbeholder sig ret til at afvise ordrer af limited editions såfremt ordrestørrelsen overstiger antallet af limited editions. Her foregår det efter først til mølle princippet. Det samme gælder ved bestilling af et unika værk, her vil den vi har modtaget bestilling fra først have fortrinsret til køb.


Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Du skal indenfor denne periode meddele at du ønsker at refundere varen. Herefter har du 14 dage til at returnere varen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.


Personlige oplysninger
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Ingen personlige oplysninger der registreres Nordhoek Design bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren og Informationerne transmitteres og lagres på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos os på en måde så du senere kan logge dig på og ændre og se status.


Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.


Skriv til webshop@nordhoek.com

Copyright 2020 © Nordhoek.com, alle rettigheder forbeholdes.