Kunstneren bag

Navnet er Klaus Nordhoek,  jeg er autodidakt kunstner - dannet af nysgerrighed og søgen i det kreative virke.

Mit kunstneriske udtryk bevæger sig i et mix af farverige bevægelser med urbane undertoner, kontrast og dybde. Det er især kontrasten og dybden som jeg arbejder med som virkemiddel, samt energien og glæden som jeg søger at skabe med de rige farvesammensætninger. Det urbane islæt skinner igennem ved den skarpe streg og undertoner af graffitiens lag, dette er med til at give værkerne det specielle abstrakte udtryk.


Det startede for mig tidligt i barndommen med at udtrykke mig visuelt gennem tegning og senere gennem maleriet. I folkeskolen blev tegningen en måde for mig  at være tilstede i undervisningen uden at forstyrre. Borde, hæfter og A4 ark blev betragtet som lærred og fantasien fik frit spil. Teenage årene blev brugt på skateboard og interessen for hip hop. Kendskabet til grafifti blev også etableret, men det blev især vinylen og de to technicks 1210 pladespillere som jeg kastede min kærlighed på.


Fokus måtte nu deles mellem min nye kærlighed for Rap/Hip hop og maleriet.

Selvom musikken fyldte meget, stiftede jeg sammen med en sluttet flok i 1995, kunstnergruppen Ebisterne. Det kunstneriske udtryk var hovedsageligt i det abstrakte og det blev til flere udstillinger blandt andet i Danske banks hovedkvarter.


Kunsten, kreativ tankevirksomhed, ideudvikling og skabertrang har hele tiden været en grundlæggende faktor i mit liv og rejsen i det kreative landskab har for mig været en cirkulær proces. 

Udgangspunktet er nu tilbage hvor jeg startede i sin tid - det visuelle udtryk.


Velkommen til Nordhoek - Original artwork.Portfolio


Udstillet hos -


Stenløse lægehus

Cafe Petrine

Danbolig Birkerød

Helsingør kunstgalleri (kunstnertræf 2018)

Kunstforeningen NOV & NKT

Hillerød Kunstdage 2019

Kunstforeningen Kopenhagen Fur

Hillerød Vinkompagni (permanent udstilling)

Lyngby Storcenter - Lilletorv.

Creative mind - Docken 2019


Deltaget i -

Alife art award 2018

Absolut creative contest 2019
Copyright 2020 © Nordhoek.com, alle rettigheder forbeholdes.